2012. szeptember 14., péntek

Üdvözöllek a Felemelkedés blogon

A blognak fontos és nélkülözhetetlen részét képezi a jobb oldalt található weboldalak, blogok, facebook csoportok és youtube csatornák linkjeinek megtekintése. Ugyanis rengeteg hasznos információval szolgálhat mindenkinek és nagyban elősegíti az új valósághoz vezető utunkat.

Az Esemény leírása PDF formátumban ide kattintva megtekinthető és letölthető.

Fontos alternatív elérhetőségeink ide kattintva.

Ezt a blogot teljesen önmagamtól fogom írni, mert szeretném átadni a valóság érzését és a lelked érzékelését az olvasása közben. A jelenleg zajló dolgokra megvannak a megfelelő oldalak az ajánlott linkeknél, mint már említettem. De én közvetlenül szeretnék olyan dolgokról írni, amelyektől egyre többen és egyre nagyobb erővel ébredünk fel az illúziók világából. Tehát tulajdonképpen lényegtelen, hogy mikori egy bejegyzés vagy, hogy milyen sorrendben olvasod el őket. Persze a hitelesnek vélt forrásokat én is közzéteszem.

Ehhez kicsit a te segítséged is kell, hogy terjeszd a blogot, hogy minél több emberhez eljuthasson a lehetőség. Akár azokon az oldalakon ahová gyakran szoktál járni. Hiszen az ilyen blogokból és oldalakból sohasem lehet elég.

Nem lehet elég pozitív videót sem terjeszteni, amíg fel nem ébred minden ember a negatív entitások, háttérkormányok, szándékos környezeti szennyeződések és katasztrófák, háborúk, médiák, módosított ételek, csapvizek befolyásolása alól. Nem csak a fizikai szinten próbálnak manipulálni, hanem más síkról vagy síkokról is, hogy gyökeresen higgyük azt olykor, hogy mi gondoljuk negatívnak a gondolatokat, helyzeteket melyeket már alapból ők kreáltak.

És ez egy fontos kulcs, ez mindig legyen ilyenkor előtted. És örülj neki, ez azt jelenti, hogy jól teszed a dolgodat és át látsz már ezeken az alapvető dolgokon. Nem felemelő, hogy most már érzed a lelkedet és látod mi van a függöny mögött? Szerencsére ezek a nem fizikai negatív tényezők már ki lettek iktatva, most a változás kezdődik az új felé. A változás elindult és az Esemény bármikor bekövetkezhet.

Ez a bejegyzés 2013.08.26-án frissült utoljára. A kép és az utána lévő rész pedig 2022.01.08-án.
 
Kattints a képre a nagyobb méretért!
Egy korábbi Facebook posztom következik most. Azóta egyébként nagyjából megoldódott.

A Facebook folyamatosan kizárt, több napokra is a fiókomból, ha pedig nagy nehezen sikerül belépnem, mint például most (de korlátozások vannak a fiókon), akkor pedig a kijelentkezésem után ismét kezdődött elölről az egész. Ez már megoldódott, de mindig azonosítani kell magam, minden belépésnél. Ezt megelőzően december végén pedig megpróbálták feltörni a fiókomat, mert jöttek a megerősítő belépési kódok e-mailben és a jelszó változtatási kérelmek. Ez nyilvánvaló támadás az ébresztés és ébredés ellen, ami megállíthatatlanul tör előre. Sokatok írta nekem, hogy őket is tiltja, korlátozza a Facebook számtalan formában. Erősen dübörög a cenzúra ezen a felületen, mivel rettegnek az ébredéstől.
 
Ezek mellett korábban eltávolították a YouTube csatornánkról egy 140.000 megtekintés (nagyjából két hét alatt érte el ezt a számot) felett járó videónkat is. És nemrég a nagy Facebook leállás idején egy másik videónkat is leszedték a csatornáról, pont aznap, érdekes, pedig hónapokkal előtte volt feltöltve. Valamint a 2012 óta működő felemelkedés blogunkról is leszedték tavaly az Esemény bejegyzés teljes leírását, ami a legnézettebb bejegyzés volt az egész blog történetében. Semmi észszerű indoklást nem kaptunk, nem tartalmazott semmi olyat, szövegről beszélünk csupán, mégis leszedték. Azóta feltettem letölthető dokumentum és pdf, valamint magyar nyelvű videó változatokban is természetesen, mivel nem hagyom annyiban az ilyen dolgokat soha. Mi vagyunk az erősebbek, magasabb rezgésűek!
 
Szóval, mint láthatjátok, ilyen közegben lehetetlen nyugodtan, cenzúra nélkül közölni, informálni, hatalmas tömegeket ébreszteni és közösséget létrehozni és felkészülni az előttünk álló eseményekre.
 
Habár fontos, hogy több felületen is jelen legyünk párhuzamosan és ez így is van és lesz, de a Facebook és a YouTube innentől már nem tartozik közéjük kiemelten. Mindkettőre már régóta létre lett hozva alternatíva, éppen hasonló esetre. Minden eddigi bejegyzés, csoport és a többi és a többi megmarad természetesen a Facebook és YouTube felületén is. Én is megtekintem, olvasom az oldalakat, mennyiben be tudok jelentkezni a későbbiekben is. Persze ez közel sem biztos, azért is írom most ezt a bejegyzést számotokra, hogy ne legyen meglepetés, ha esetleg hirtelen megszűnnének a bejegyzések, vagy maga a fiókom.
 
Habár posztok lesznek még, amennyiben betudok lépni a későbbiekben, mivel itt elég sok embert érünk el együtt. De már minimálisabb fókuszt fog kapni a Facebook és YouTube felületünk, hiszen itt nem teljesedhetünk ki.
 
Bármi kérdés, észrevétel adódik, bármivel kapcsolatban lehet írni a davidalaje kukac gmail pont com címre is nyugodtan. Vagy a képen szereplő másik, biztonságosabb tutanota e-mail címre is.
 
Nemsokára egyébként is elköszönünk a Facebook felületétől is és ettől az egész cenzúra rendszertől. Ebben a bejegyzésben a képen láthatóak az egyéb (alternatív) elérhetőségeink (direkt nem linkelem inkább a tiltások miatt), várunk mindenkit szeretettel! Hiszen még csak most kezdődik az igazi ébredés és a változás együtt!
 
Bízom benne, hogy akik eddig itt voltak, velünk maradnak a többi felületen is párhuzamosan, változatlanul. Bátran osszátok meg a bejegyzést minél többen, több helyen, köszönöm.
 
Ha a továbbiakban nem fog egyáltalán kizárni és helyreáll rendesen minden, akkor természetesen ide is és a csoportokba is mennek továbbra is a posztok. Kommentelni sem tudok és az ismerősnek jelöléseket is csak nagyjából napi egyet (vagy annyit sem, össze vissza van ez is) tudok jóváhagyni, így ha jelöltök, akkor kis türelmet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.