2012. szeptember 16., vasárnap

Ne feledd, hogy ki vagy valójában

Ne feledjétek elkülöníteni és felismerni, hogy kik is vagytok valójában és kikké lettetek programozva külső behatások által. Már-már annyira szövevényes lehet, hogy azt hiszed a programozott éned a valós. Végül is ez volt a céljuk, hogy ezt elhidd. De már mindenki kezdi felismerni a valóságot. Most egy kicsit arról fogok nektek írni, hogy miként és miért felejtsük el olykor teljesen, vagy sűrűn azt, hogy honnan is jöttünk és hová is tartunk.

Nem győzöm ismét hangsúlyozni, hogy tulajdonképpen ha negatív érzelmek, belső vagy külső hatások érnek bennünket, akkor nem szabad úgymond megfutamodnunk. Hagyni kell, hogy távozzon, úgy ahogy jött és nem táplálni és tovább gondolni a dolgokat, mert akkor már a negatívak alá is dolgoztunk, illetve magunk számára sem túl kellemes az az érzés. És ha végső soron ez az érzés illúzió, miért tartanánk meg? Miért nem könnyítjük meg a fejlődésünket? Előbb vagy utóbb meg kell tanulnunk, hogy a negativitás teljesen értelmetlen, felesleges és nem szolgálja a célt. Annyi célt szolgál, hogy tudni kell úgymond felette állni. 

Megtanítja azt, hogy hogyan tartsuk meg a fényünket különböző negatív körülmények között is. Hiszen ha negativitást látsz, hallasz, érzel, tapasztalsz tudod, hogy ez nem a fejlődést szolgálja és végső soron nem vezet sehova. Persze kell a megtapasztaláshoz és felismeréshez. Tehát ezért felejtsük el sokszor magát az pozitív érzést, meg úgy tűnik mintha felül kerekedne a negativitás bennünk. Gondolj arra is ilyenkor, hogy nem csak a magad és családod, barátaid, ismerőseid érdekében kell azonnal átváltoztatnod magadban az érzést és emlékeztetned magadat erre az egészre. Hanem az egész Földön lévő élőlényeknek is segítesz ezzel és magának a Földnek is. Így még biztosabb és még könnyebb lehet az átalakulás.

Tehát lehet, hogy a gondolatok elnyomják az érzésedet a Fényről és a Fényedtől. De lehet, csak azért mert benned a gondolatok az 1. számú helyen van. Hiszen ha körülnézel a világban ez tűnik a legoptimálisabbnak ezekben a körülményekben. De fontos már egyfajta módon a jövőt érezni, ahol megszűnik a jelenlegi felépítése, hitrendszereivel, bankokkal és minden hasonlóval együtt. Szóval azért, mert nem használod és nem gondolsz sokat az általad talán 2. számú helynek gondolt Fényedre, ezért az alacsonyabb erőt kap és el is halványulhat az 1. számú helyett.

De ne is menjünk bele ezekbe a "helyezésekbe". A lényeg amit ezzel mondani akartam, hogy a Fényt kell erősítenünk, és mindig emlékeztetnünk magunkat, hogy az a valódiság, akkor is ha egyáltalán nem érezzük. Különösen akkor. Ezekkel lehet létrehozni az új Földet. Szükségtelennél fog válni az ego minden téren. Hiszen már egy magasabb tudatosságba léphetünk át. És ott és akkor visszatekintve tudni fogjuk, hogy minden okkal történt bizony. A fejlődésünket szolgálta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.