2012. szeptember 25., kedd

Tegyél végleges különbséget

A negatív oldal a pozitív érzést ha el is tudja venni olykor, primitíven, felkapaszkodva, kapálózva, kétségbe esve tőlünk, nem kell neki nagyobb jelentőséget adnunk, vagy azt hinni, hogy most ez belőlünk fakad.

Ha nem is megy úgy a meditáció, vagy nem úszol belső örömben elég ha tudod, hogy ez nem a valódi lényed. Mindig erősítsen mindenkit, az amikor nem úszik a belső békében vagy rossz napja van, ezzel talán egy globálisabb átlendülés is megtörténhetne szerintem. Kompenzálni próbálnak minket. De ez nekünk valójában jó erre kell rájönnünk. Jelzi, hogy jól teszünk a dolgunkat.

Lehet hogy órákra is képesek elfeledtetni velünk a lelki béke érzését, de a lelkünk akkor is velünk van és még több és több erőt ad, ahogy közeledik a felemelkedés. Igen is mutassa meg mindenki, hogy képes megtartani a belső végtelenségét és érezze a lelkét. Most mindenkinek ez lenne a legnagyobb feladata.

Ha nem is megy a meditáció vagy rossz kedv lép fel, csak gondoljunk arra, hogy nem unalmas már ez a negatív illúziós érzés? Már annyira "lejárt lemez". Csak azért is töltsön el a boldogság érzése. Tegyétek a jobb kezeteket a szívetekre és tudd, hogy a lelked ott van. Már a tudása megvan mindenkinek, hogy mi folyik itt, akkor segítsük még inkább a folyamatot egyre jobban és nagyobb boldogsággal. 

Hiszen már olvastuk, éreztük, tudtuk, hogy milyen nagyszerű váltás közeleg. Akkor mi is a "hezitálás" tárgya? Már semmi, mert felébredtünk az illúzióból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.