2012. december 26., szerda

A felemelkedés folyamatban van

Mi, akik tudjuk az igazságot és átlátunk a jelenlegi világ fátyla mögé vagyunk az eljövendő új világ magvai. És egyre többen vagyunk. Egyre merészebben fogjuk közzé adni a tudást ismerős köreinkben is és mások előtt is. Nem érzitek, hogy terjed ez? Hogy már javában folyamatban van? Időtől független. Tőlünk függ mikor jutunk el arra a pontra amikor betör a világba az egy tudás felismerése. A jó hír, hogy már a végcélnál vagyunk.

Ez nem egy csatornázott üzenet, mint már tudjátok akik ezt olvassátok. Ezt bensőmből írom egyszerűen és tisztán. Annyi bizonyítékot kaptunk kívül és főként belül. A sok-sok felismeréssel együtt. Oly nyilvánvaló hogy egy folyamat megy a Földön. És a megtapasztalásért vagyunk mi a Földön jelenleg. És a felemelkedés beteljesítéséért, hogy haza térhessünk. Sokat haladtunk előre, amelyhez segítettek dolgok. Például hasonló üzenetek olvasása, felismerések, megtapasztalások, jelek.

Tartjuk és növeljük tudásunkat. Befogadóvá tesszük a Fénynek miközben láncaink lehullanak. Ezt kell tennünk. Nekünk erősíteni, megtartani, terjeszteni. A többieknek felébredni addig is. Így leszünk többen és alakul ki a tudás iránti nyíltság az emberekben és a felébredés. Érzed, hogy ez már majdnem a jelen pillanat? Már majdnem ott vagyunk? Ott ahol az idő megáll! És elérkezik a jelen! Tökéletesen fog ez egybeolvadni. Átélője leszel ahol egyre kevesebb lesz a kérdés mindezen dolgok valódiságát illetően.

Míg egyszer csak egy kritikus tömeg áttöri az összes létező gátat. A kapu megnyílt, a lehetőség megvan és egyre többen vagyunk. Ez ad egyre több és több erőt és így lesz végül a beteljesülés. Ezen a ponton még a mostaninál is természetesebb lesz még nekünk is a pozitív földön kívüli testvéreink jelenléte és megmutatkozása. Meglett a gyümölcse a Földi életeinknek, megtanultuk a leckéket. Készen állunk a következő lépcsőfokra lépni.

Sokszor oly közelinek érzem, ahogy az emberekben kinyílik az ami most is ott van bennük leges legbelül. Ami felülír minden egyes negatív tetted és érzést. Ami felismerést ad nekik. A valódi szeretetet. És testvéreink jelenléte még jobban eláraszt bennünket ezzel az érzéssel. A feltétel nélküli szeretettől szinte ragyogni fogunk mi a testvéreink és az egész Föld is amikor végre találkozunk velük ismét.

A teremtés és a mindenség lényege a jóság és a feltétel nélküli igaz szeretet. A negatív azért van, hogy bizonyítsa ennek fontosságát és azt, hogy végül csak ez számít és ez az egy a valódi létező. Aki nem így érzi, az elutasítja így jött létre a negatív oldal.

Tovább nincs is szükség szavakra. Összeköttetést nyújtok az írással és nem bizonyítást. Egyre fényesebben ragyog a Föld és az emberek. Már tudjátok amit tudnotok kell, tartsátok meg és növeljétek a szeretetet és a valódi tudást.

2 megjegyzés:

  1. Szia David!

    Maximálisan egyetértek az írásoddal! Hiszem, sőt tudom, hogy ez hamarosan így lesz. Az, hogy 21-én fizikailag nem történt semmi látható, az nem von le a nagy egészből semmit. Dolgozunk tovább a fénnyel és így lesz "kerek" az egész.

    Üdv: Atlantisz69

    VálaszTörlés
  2. Pontosan így érzem én is! Most kezdődik el az igazi munkánk. Tőlünk függ minden!

    VálaszTörlés

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.