2013. február 5., kedd

Sugározd a feltétel nélküli szeretetet

Már a negyedik dimenzióban vagyunk. Másképp működnek már a dolgok. Mindenki helyezkedik oda ahova tartozik. Az új kor kezdőpontján túl vagyunk, ám nem úgy, mint azt sokan várták, hogy valami nagy fizikaiság történne előttünk. Már folyamatban van a kettéválasztódása az emberiségnek. Akik akarják és érzik a változást és akik nem. Akik nem, azok egy másik bolygóra kerülnek majd, ahol folytathatják a fejlődést.

Akik továbbra sem tudnak felhagyni az önző vágyaikkal és nem jönnek rá miben is élünk azoknak menniük kell. Menniük kell akik a jelenlegi világot fogadják el a valódiságnak és azt hiszik nincs más ezen kívül, csak az a torz kép amit elénk raktak a szenvedésről, pénztelenségről és bűnözésről, és az agybutító sztárhírekről a többiről nem is beszélve. A világunkat egy elenyészően kis létszámú elit tartja irányítása alatt. De már közel sem olyan nagy a hatalmuk és hamarosan lehull a lepel a létükről.

A feltétel nélküli szeretetet sugározd magadból. A gyakorlatba ültesd ezt ne csak olvasd a szavakat. Csak erre összpontosíts minden területen az életedben, mindenbe a szeretetet sugározd és érezd. Engedd meg, hogy feltétel nélkül érezd akár milyen legyen most életed. Tudd, hogy ezzel a legtöbbet segíted a Földet és az embereket a változáshoz. Legyél te is egy magja ennek az új közeledő világnak.

És ezáltal, hogy ezt teszed érezni fogod ahogy vonz ez az érzés. Ahogy látod egyre több emberen ennek az új világnak a jeleit. Tudod, hogy sokan vannak akik szintén készek elengedni ezt a hazugsággal teli ideje múlt világot. Ez bizony mind folyamatban van és a feltétel nélküli szeretettel lehet tökéletesen hozzájárulni, amely az ötödik dimenzió energiája. Az emberek ébredeznek ezt ne feledjétek észrevenni és erősíteni, érezni! Nagy pozitív változások előtt állunk és ez még több erőt add ehhez az egészhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.