2013. július 8., hétfő

A Fény győzelme Egyiptomban

Mint bizonyára tudjátok, a Fénynek nagy győzelmet sikerült elérnie. Az első nagyszabású összehangolt akciója volt ez a Pozitív Katonaságnak az emberi történelemben. Az Archon fertőzött Muzulmán Testvériséget sikerült eltávolítani a hatalomból Egyiptomban.

Ez a művelet több hónapos gondos előkészítés és közös együttműködés eredménye a Pozitív Katonaság, a Templomosok, Ellenállási Mozgalom és a Fehér Sárkány által támogatott emberi tömegeknek. Az akció azért július 3.-ára lett időzítve, mert ez volt az az időpont, amikor a Nap-Szíriusz együttállt. Érdekes megjegyezni,hogy az egyiptomi Sisi tábornok egy anagrammája Isis-nek. Az Istennő tömeges behívása támogatta a Fény erőit és biztosította a stabilitást és a békét az egész folyamat alatt. Ez volt az első próbája az Eseménynek. Az élmény hasonló lesz az Eseménykor is, de százszor nagyobb. Az Ellenállás rengeteg precíz jellegű adatot gyűjtött az emberi populáció viselkedésével kapcsolatosan az ilyen helyzetekben, ami nagy hasznára fog válni az Esemény mestertervének finomhangolásakor.

Habár egy nagy győzelmet sikerült elérni, a történet még nem ért véget. Egyiptomban még mindig Rothschild irányított a központi bank. A Fény erői azt javasolják, hogy hozzanak létre egy egyiptomi független központi bankot, amely valóban a Cabaltól független. A Cabal megpróbálhatja destabilizálni a felszabadulás folyamatát Egyiptomban azzal, hogy megpróbálja megvesztegetni a hadsereget, a Muzulmán Testvériség megalakult milíciák támogatásával, manipulálni a választásokat, "false flag" (hamis zászló) támadásokat indítani és megpróbálhatja "meggyújtani" a polgárháborút.
Mindez hiábavaló lesz, minthogy az egyiptomi emberek már felébredtek, és elég erősek ahhoz, hogy befejezzék a felszabadulás folyamatát.

Még mindig nagyon fontos, hogy támogassuk/támogasd ezt a folyamatot a mindennapi felszabadító meditációval, melyről bővebben itt olvashatsz.

A Fény végső győzelme napról napra közelebb van! 

Forrás: http://2012portal.blogspot.hu/
Fordította: SandalPhon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.