2013. augusztus 7., szerda

A kegyelmi időszak

Közel vagyunk már az Esemény megtörténéséhez. Cobra ismét közzé tett új portálok nyílásáról és konferenciákról szóló időpontokat és buzdító meditációkat. Ezeket kísérjétek figyelemmel, akár a Fényörvény portálon, ahol minden lefordításra kerül ezekből.

2012.12.21-én kollektíven úgy döntöttünk, hogy kérünk egy kegyelmi időszakot. Hiszen ha az Esemény ekkor történt volna, akkor annak nem lettek volna túl pozitív hatásai a világban, hiszen még túl sok negatívitás volt. Idén szeptember végéig valaminek történnie kell, ami már a külvilágban is érzékelhető, de ne ez legyen a mérvadónk. Eddig is voltak nem látott befolyásos események, melyek módosították a nagy tervet. Korábbi cikkünkből olvasható is volt, hogy ez az átmeneti állapot néhány hónapig tartható fent, maximum a 2013. évig.

Tőlünk is függenek a dolgok, kitartás mindenkinek és folytassátok a munkát, már nincs sok hátra, miért adnánk fel egy biztos győzelmet? Vegyetek részt az új meditációkban, konferenciákon és folytassátok az éjszakai ég bóklászását, hiszen már nagyon közel vagyunk az Eseményhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.