2013. augusztus 19., hétfő

Egyiptomi helyzetjelentés

A Pozitív Katonaságnak egy nagy történelmi lépése volt július 3.-án, ami egy nagy győzelme volt a Fénynek, de a Cabal nem alszik. Még mindig küldik a Blackwater, Xe, Academi mesterlövészeket Egyiptomba, ahol megpróbálnak polgárháborút kreálni a lövészek tagjai, a Muzulmán Testvériség békésebb tüntetői, hogy a Pozitív Katonaságot okolják.

A Cabal koordinálása és szervezése alatt a Muzulmán Testvériség milíciái templomokat és rendőrőrsöket támadnak Egyiptomban. A Blackwater zsoldosokat csempészett Egyiptomba az Egyesült Arab Emirátusokból júniusban, amikor nyilvánvalóvá vált, hogy a Cabal hírszerzői, ezért a Pozitív Katonaság megteszi Egyiptomban a szükséges lépéseket.

Annak ellenére, hogy globális média blokád és cenzúra van Egyiptomban, azért néhány hír kiszivárog. Az Ellenállási Mozgalom arra kéri azokat, akik úgy érzik, folytassák a meditációt Egyiptomért, hogy harmonizálódjon a helyzet.

És különösen meditáljatok augusztus 25.-én a Béke Portál megnyitásakor.

A tömeges meditációk világszerte terjednek. Natiruts, a legnépszerűbb reggae zenekar koncertje Brazíliában, a Fény egy rövid hívása volt Egyiptomért július 27.-én, ahol több tízezer ember volt jelen,és inspirálták a 2012 portál blogot. Jó lenne, ha jövőben megtudnák ismételni a koncertet, Egyiptom népe hálás lenne érte. Az Ellenállási Mozgalom azt kéri, hogy a Pozitív Katonaság távolítsa el a Blackwater zsoldosokat az országból azonnali hatállyal. Az Ellenállás kéri a tisztességes és nyilvános tárgyalását a Muzulmán Testvériség tisztviselőinek, hogy a  a pontos bűncselekményükről a média is értesüljön.

Eközben a Fény erők pozitív hálózatokat hoztak létre a katonai erőkben világszerte, hogy felkészülhessenek az Eseményre. És néhány kormány már tervezi az Esemény utáni változásokat. A pénzügyi visszaállítás NEM fog megtörténni, amíg minden készen nem áll az Eseményre.

Elszántságuk következtében a Cabal (Rockefeller frakció, Texasi fiúk, Carlyle csoport) arra készül, hogy hamis zászlós Újrainditást, és hamis zászlós katonai puccsot indítson, ami úgy nézne ki mint az Esemény szeptemberben, de ezeknek a tervek meglesznek akadályozva és nem lesz megengedve sose a manifesztációjuk.

Ezek a tervek olyan potenciállal rendelkeznek, hogy elindíthatják a valódi Eseményt egy kicsit korábban a számítottnál. 

Forrás: http://2012portal.blogspot.hu/
Fordította: SandalPhon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.