2013. szeptember 12., csütörtök

A bolygó helyzete (1. rész)

Ahogy várható volt a Fény tömeges műveletei szeptemberben elkezdődtek.
 
A Keleti Szövetség akcióba lendült. A Keleti Szövetség a BRICS egy tág csoportja, kormányzati tisztviselőkből álló csoport, az Interpol tagjai, a kínai és az orosz katonai erők tagjai, a Fehér Sárkány Társaság, a Pozitív Templomosok, akik az Ellenállási Mozgalom közvetett irányítása alá tartoznak, hogy felszabadítsák ezt a bolygót.

A BRICS csoport bejelentette, hogy új globális bankot hoz létre, ez lesz az új pénzügyi rendszer egyik építő eleme. Vladimir Putin, a Keleti Szövetség szóvivője, tömeges intézkedéseket és lépéseket tett a Cabal ellen a jelenlegi szíriai válság ügyében. A színfalak mögött a Cabal megadása folytatódik. A jezsuiták és a Rothschild frakció nagy része már kifejezte szándékát, hogy hajlandóak lemondani az Eseményen. Ez az oka annak, hogy Ferenc pápa a barátságos arcát mutatja. Amnesztiát akar magának és a katolikus egyháznak.

Ugyanakkor a Rockefeller frakció (Illumináci kapcsolatai, Kissinger, Bush, Cheney, Rumsfeld bűnözői szindikátus) nem akar lemondani, harcolni akarnak a végsőkig, és kiváltani a 3. világháborút. Mondanom sem kell, hogy a Fény erői ezt nem fogják hagyni, hogy megtörténjen. Továbbá az ő katonai beavatkozásuk Szíriában a Pozitív Katonaság akcióit váltja ki az Egyesült Államokban, pontosan ugyanúgy, mint ahogy a Muzulmán Testvériség eldöntötte, hogy részt vesznek a szíriai konfliktusban, ami a Pozitív Katonaság intézkedéseit váltotta ki Egyiptomban.

A Cabal szíriai beavatkozása nem fog megtörténni az én forrásaim szerint, de a Cabal továbbra is nyomja a dolgokat a végsőkig. Ezzel csak felgyorsítják a saját leleplezésüket az emberek tömegei előtt, és gyorsítják a bukásukat. A csendes háború folytatódik a Pentagonban a pozitív és negatív frakciók között. A pozitív oldalon az Anonymus újra aktív.

Másrészt, a negatív frakció azzal fenyeget, hogy nukleáris fegyvereket fog használni. Ismét csak azt mondhatom, hogy ez nem lesz megengedve, hogy megtörténjen. Továbbá a pozitív és negatív frakciók feszültsége a katonaságon belül katonai személyzetnek okozott hitel vesztést a parancsok felépítésében.

Úgy tűnik, most mindenki a Rockefeller frakció ellen van. A Keleti Szövetség most összegyűjti a globális közvéleményt ellenük, a Pozitív Katonaság pedig készül, hogy lépéseket tegyen. A lemondási tárgyalások során a jezsuita és a Rothschild frakció kifejezte hajlandóságát, hogy segítenek figyelemmel kísérni őket. Emellett mivel sokkal kevesebb negatív hatás éri az éteri síkot, így a közép-alsó szintű csatlósaik sokkal elégedetlenebbek lesznek.

Az Ellenállás forrásai szerint, ha az Esemény most történne meg, legalább mintegy 100.000 áldozatról tudnánk világszerte, mint a Cabal és csatlósai megsemmisítési kísérletének utolsó erőfeszítéseinek eredményeképpen, mielőtt még elvinnék őket és ennek következtében az emberek tömegeinek erőszakos diszfunkcionális viselkedése, főleg az uralkodók agy kontroll áldozatai az ő omega programozásaiknak a kioldásával. Azonban ezeknek a számát nem könnyű megbecsülni, hiszen sok tényező vehet benne részt, ami sokkal alacsonyabb vagy magasabb.

Ez a szám még mindig túl magas, és az Ellenállás mindent megfog tenni, hogy ezt csökkentse, és felgyorsítsa a folyamatot, amennyire csak lehetséges. A bolygó helyzetének második részével, összefoglalóval jövőhéten jelentkezem.
  
A Fény teljes győzelme már közel van!

Forrás: http://2012portal.blogspot.hu/  
Fordította: SandalPhon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.