2013. szeptember 11., szerda

Az Esemény dokumentum

Az alábbi régebbi írás frissített változata ide kattintva megtekinthető, illetve ide kattintva.
 
Bevezető:

Frissítésre került az alábbi, a blogon már 2013 óta megtalálható Esemény dokumentum, amely most jócskán kibővült és frissült, valamint aktualizálódott. Ezt nyomtassátok ki most és/vagy mentsétek le külső adathordozóra, vagy (ami lehet akár USB, CD, DVD, számítógép merevlemez, laptop, tablet, telefon) bármire, amire csak lehet, hogy kéznél legyen, ha eljön a régóta várt, bizonyos Esemény. Számoljunk azzal, hogy nem lesz internet elérés (sem), vagy nem lesz éppen zökkenőmentesnek nevezhető a működése azokban az átmeneti napokban. Nagy segítséget nyújthat a velünk kapcsolatban lévő, élő (spirituálisan alvó) embereknek majd.

Te leszel az, akinek ez a kötelessége lesz, hogy megnyugvást, felvilágosítást nyújtson számukra! Az alábbi szöveges összefoglaló, (amely közel sem tartalmaz minden információt a jelenlegi helyzetről, de amennyire lehet, összefoglalja azt az átmeneti időszakra) nagy segítséget, információkat nyújthat, amikor eljön az ideiglenes internet, TV adás és esetleges áram kimaradások napjai. Szándékosan nincs benne túl sok konkrétum a Fény lényekről, a sátánista földi elitről és a velősebb dolgokról, igazságokról, spiritualitásról, hiszen elsősorban a jelenlegi helyzetet kell elfogadniuk, a többivel később úgy is szembesülnek majd. De a blogról lementhetitek azokat is még ez mellé. Mindenki szabadon eldöntheti, hogy elmenti és felhasználja-e ezen sorokat.

A dokumentum:

Mi történik most a világban? A globális pénzügyi rendszer összeomlik, leáll az internet, esetleg a média is egy időre, és a negatív földi vezetőink, akik eddig irányítottak bennünket, most végleg elbuknak. A világ vezetői, bankárjai, politikusai, sztárjai, vezetői rengeteg súlyos és drasztikus, halálos bűncselekményt követtek el az emberiség ellen, amikről az emberiség legnagyobb része eddig nem is tudott. Most minden meg fog változni a világban. Eddig egy hamis illúzióvilágban éltünk.

Már az eltitkolt céllal létrehozott vírus kezdeti ideje alatt is elkezdődtek a tömeges letartóztatások a színfalak mögött, de most fog igazán kiteljesedni és közhírre kerülni. A médiátok 90%-ban hazudott nektek mindenben, amióta létezik. Lehet, hogy most nagy energiaváltozásokat tapasztalsz magadban, amely egy pozitív és felemelő Fény beáradása jelenleg a Földre a Galaktikus Központi Napunkból. Maradj nyugodt és fogadd be a valós információkat. Hamarosan minden kérdésedre választ kapsz, de egyszerre túl sok lenne. A spirituális tudatváltás és a teljes hitrendszer megváltozása, elengedése nem megy egyről a kettőre. Innentől fel fogsz ébredni, ha te is úgy döntesz a körülötted lévő igaz valóságra, negatív behatások és illúziók nélkül. Az új és valós média közölni fog minden tényt és bizonyítékot a világméretű bűnszervezetekről, kormányokról, szektákról. Fontos, hogy nyugodt maradj.

Készülj fel rá, hogy az egész emberiség hitrendszere innentől kezdve teljes mértékben meg fog változni, ahogyan felébredünk a régi, hamis valóságunkból, amit a negatív földi irányítóink, hírességeink a szemünk elé húztak. Várhatóan most néhány napig nem lesz elérhető az internet és a különböző médiák sem.

A pozitív erők és a pozitív katonaság leállították a világot egy kis időre, amíg teljesen átveszik a negatív földi vezetőink kezei közül az irányítást és eltávolítják őket. A Földet és lakóit több, mint 26.000 éve bebörtönözték a tudtuk nélkül, és azóta karanténban és tudatlanságban tartották egészen eddig a pontig.

Eddig a sötét oldal, vagy, ahogy hívták őket a háttérhatalmi elit, vezető emberek, politikusok, média sztárok, hírességek irányították és manipulálták az emberiséget. Ez a felszabadítási terv már több évtizede létezik, ami a pozitív földi katonák és a pozitív földönkívüliek együttes erejének és összefogásának is köszönhető többek között. Ezek a közvetlenül segítő földönkívüli lények teljesen úgy néznek ki, mint mi, de magasabb dimenziókban élnek és teljes szeretetben és békességben, évmilliókkal fejlettebb technológiákkal rendelkeznek, melyeket hamarosan velünk is megosztanak. De ezekről később megtudsz mindent, amit szeretnél tudni. Most maradj nyugodt és próbáld meg befogadni a valós információkat, amiket hallasz. A mi bolygónk az utolsó ebben a galaxisban, amely felszabadításra várt. Ez az esemény a bolygónk számára az áttörés pillanata, mind fizikai és nem fizikai síkon is.

Ha nem tudtad, hogy mindez meg fog történni, aminek jelenleg az átélője vagy a Földön, akkor próbáld megérteni és befogadni az információkat, melyek a tiszta és valódi igazságot tartalmazzák. Most annak a világméretű felszabadítási folyamatnak az életbe lépését látod most és majd magad körül, amely az egész bolygón megtörténik szervezetten. Ezt már az őseink is megjósolták és próbáltak utalásokat tenni rá, de a földi háttérhatalom elnyomta azt folyamatosan, már 26.000 éve. Kérlek, hogy őrizd meg a nyugalmadat. Ez fontos. A Földet és az emberiséget nagyon hosszú idő óta a kizsákmányoló földi nagyhatalmak és a média tartották irányításuk alatt. Mindenféle rádióhullámot bocsájtottak ránk, hamis oltásokat és gyógyszereket adtak be nekünk, kitalált háborúkat és híreket kreáltak.  Az állandó nyolc és még annál is több órás munkával rabszolga üzemmódban tartottak minket, miközben egyre kevesebb volt a pénzkereseti lehetőség. Konfliktusokat és rosszkedvet generáltak. Minden negatív dolgot szándékosan, kitervelve tettek.

Egy hamis világot húztak fel a szemünk elé és mi ezt a világot láttuk azóta, hogy megszülettünk ebbe a világba. Egy nagy színjáték volt az egész. Elhallgatták az ingyen energián alapuló technológiákat, és a földön kívüliek létezését és sokaságát, valamint hogy több dimenzió és nem fizikai síkok is léteznek a világmindenségben. A valós történelmünket is meghazudtolták és átírták a történelemkönyveinket, de ezekről a következő napokban és hetekben értesülni fogsz részletesebben. Készülj fel rá! Minden korábbi világeseményről kiderül az igazság, hogy mi is volt valójában. Minden hazugságra fény derül. Innentől kezdve, hogy immáron a Föld is felszabadult az elnyomás alól, ez a galaxis csak pozitív lényeknek ad otthont. Az eddigi hitrendszered felül lesz írva a valósággal, amennyiben erre készen állsz. A negatívakkal a földi kormányotok tartotta a kapcsolatot többek között a hatalomvágy miatt. Uralmuk mostantól véget ért. Az elnyomók tömeges letartóztatásai megkezdődtek és az igazságokra fokozatosan fény fog derüli. Légy nyugodt. A béke korszaka köszöntött be és ezen az úton segítik az emberiséget a fény és szeretet erői. Bízzatok bennük. A világ sokkal rosszabb irányba is mehetett volna az ő láthatatlan segítségük nélkül. Őket teljesen eltitkolta a földi kormányotok és elnevetségesítette az egész témát. Minden úgy alakult, ahogyan ők azt gondosan megtervezték. Tudták, hogy egy nap eljön a végleges bukásuk. Nem akarták, hogy gondolkozzatok és eltusoltak minden létező bizonyítékot a földönkívüli élet létezéséről is.

Egy rövid időre felfüggesztésre kerülnek a pénzügyi tranzakciók, amíg bevezetésre kerül az új pénzügyi rendszer, amely teljesen igazságos. De mindez csak átmeneti lesz az első kapcsolatfelvételig. Utána a pénz feleslegessé fog válni. Emellett elérhető lesz az ingyenes energia, mely már rég létezik, de természetesen ez is titokban volt tartva és a feltalálókat, igazi tudósokat eltették láb alól. Az új, valós média már teljesen a valódi információkat fogja leadni, az irányítás visszakerült a pozitív lények és emberek kezébe.

Érdemes lementeni az Esemény leírást is, vagy magát az oldalt, esetleg a blog egyéb bejegyzéseit is. Egyéb Esemény infók még ide kattintva.

7 megjegyzés:

  1. Éppen ideje, hogy segítséget kapjunk bárhonnan, ha mi magunk nem tudunk magunkon segíteni, mert bénák vagyunk hozzá,azaz nem vagyunk elég tudatosak, mert ha azok lennénk, akkor összefognánk és egy új dimenziót teremtenénk itt a földön,mert vallom, hogy a földön is lehet teremteni egy ideális rendszert, szimbolikusan mennyországot, ahol minden ember jól érzi magát a földi hazájában.Ránk férne már végre egy földi paradicsom.Én büszke vagyok azokra a művészekre,gondolkodó elmékre, akik reformerek voltak és pozitív változást idéztek elő a történelmünkben.Petőfi,Kossuth,Széchenyi gróf és a többiek.

    VálaszTörlés
  2. mindig ilyenekben hittem de drunvalo évek ota erröl ir mégse lett semmi.hiszem ha látom

    VálaszTörlés
  3. Látod, ha hiszed :))

    VálaszTörlés
  4. Köszönjük szépen a munkát!

    VálaszTörlés
  5. Amikor folyton megy a haarp és permeteznek chemotoxxal ne csodálkozzon senki hogy kóvályog mint a legyek összel és az agya is gyagya!
    Ha olyan segitőkészek ezeket az antennákat miért nem lövik ki?

    VálaszTörlés
  6. A haarpottudtommal lekapcsoltak,de problema abban van hogy meg az a kis szazaleka aki ertesult es felvilagosult az esemenyekkel ,ketelkedik annak hitelessegeben es ez normalisnak mondhato.

    VálaszTörlés
  7. Nagy lelkesedéssel várjuk az eseményeket!❤❤❤

    VálaszTörlés

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.