2013. szeptember 22., vasárnap

Fejlemények hamarosan

Cobra bejegyzése a bolygó helyzetéről (második része) a jövőhéten jön, mivel még a napokban bizonyos események folytak ez ügyben. Illetve még korábban ígérte, hogy szeptemberben közzétesz egy bejegyzést a lehetőségek ablakáról, ami magába foglalja az Esemény megtörténésre szolgáló időszakot.

A lehetőség ezen ablaka október-december közötti időkeretben lehetséges amit a nap pólusváltása vált majd ki. Tehát valószínű, hogy ezt is megkapjuk tőle a következő héten, azaz pontosabban a következő 8 napon belül. Illetve a konferenciákról is várunk tőle némi információt, hogy miképp zajlottak.

Valamint a blogján elérhető az új Cobra interjú és a hozzászólások között a szövegesre átírt változata is, amiből lehetséges, hogy fordítok majd pár fontosabbnak vélt információt. Megjegyzem, hogy a felkészülés a változásra oldalon még korábban felkerült egy írás, hogy Cobra a nyilvánosság előtt élő adásban (lehet csak úgy, ahogy eddig, nem közvetlenül hanem közvetetten, de szélesebb lesz a kérdező közönség) fog megválaszolni kérdéseket október elsején, ami számunkra is elérhető lesz majd gondolom. Igyekszem majd közzétenni és lefordítani ezekből.

Tegnap pedig egy rövid kódolt üzenetet írt ismét, ami így néz ki: m(L0)=16.55

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.