2013. október 17., csütörtök

A bolygó helyzete (3. rész)

Az éterikus sík. Az elmúlt néhány hónap óta hatalmas tisztítás van folyamatban az éteri síkon, és ez még jobban felgyorsult az augusztus 25-i Béke Portál nyitás után. Ennek a következménye, hogy szeptember 8-án az összes félgömb implantátum eltávolításra került. Erről részletesen is befogok számolni.

Van még az archónok egy nagyon kis csoportja, amely továbbra is ellenőrzést gyakorol a reinkarnációs folyamatok felett, és a reinkarnálódott embereken még mindig távirányítással működtetik a skalár implantátum technológiát. Három implantátum van az éteri testben az aura területén minden inkarnálódott embernél. Ezek kis éteri fekete lyukak, amelyek egy forgó éterikus skalár elektromágneses tér 6,666 Hz forgási frekvenciával. Ez a rezonancia frekvencia képes elnyomni emberi érzelmeket és a szabad akaratot.

Két implantátum az éterikus agy homloklebenyében van, ami kompromisszum a szabad akarat, döntéshozatal közötti folyamatban, ezért általában blokkolja a kapcsolatot a Forrással azaz a Teremtővel. Ez úgy történik, hogy a forgó elektromágneses implantátumok körül a két implantátum fokozza az éterikus ultrahang skalár hullámokat. Az ultrahang skalár hullámok célja, hogy átvizsgálja az egyén éterikus agyát és sok gondolati folyamatot levonjon logikusan, mint egy számítógépes program. Azt is azonnal észleli, ha bármilyen pozitív földönkívüli kapcsolatot létesít az egyén, akkor azonnal kiváltja a protokollokat és leállítja a kapcsolatot.

Egy implantátum az éterikus napfonat membránnál nyomja el az érzelmeket és a szexuális energiát, és így használják és szabályozzák az embert, mint egy birkát. A forgó skalár elektromágneses kamra fokozza az infrahang skalár hullámokkal generált elektromosságot, amely rövidre zárja a  kundalinit. Mikor ez az implantátum eltűnik, a kudalini az emberek tömegeiben felébred, és egy világfelszabadító forradalmunk lesz. Az archónok a skalár kivetítés technológiát, a gondolati formákat, és az elementálokat használják az implantátumban. A forgó skalár elektromágneses mező körül az implantátumok akkréciós korongként szolgálnak, amelyek kitolják az elementálokat át az eseményhorizonton a implantátumok fekete lyukába. 

A redők az éterikus sík kvantum hab téridő anomáliája még mindig elrejti a kis fekete lyukakat, amelyek megakadályozzák, hogy a forgó skaláris éteri elektromágneses mezők elillanjanak. Ezek a fekete lyukak hüllőket tartalmaznak, akik kvantum szuperpozíció állapotba ülnek. Amikor a skalár elektromágneses teret eltávolítjuk, ezek a fekete lyukak elpárolognak, és a Fény erők eltávolítják ezeket a hüllőket. Az Ellenállási Mozgalom azon dolgozik, hogy feltörjék a számítógépes programjukat, amivel ellenőrzik az implantátumokat az éterikus fő számítógépben az archónok. Ha ez megtörténik, az Ellenállási Mozgalom képes lesz leállítani a skalár mező körül az implantátumokat, majd az implantátumok és a megfelelő fekete lyukak az éterikus téridő kontinuum redőiben gyorsan elillannak, és végül igazi Fény érkezik a Földre.

Az Ellenállás már feltörte ezt a programot 2003. november 9-én, a Harmonikus Konkordancia napján. Az ezt követő hónapokban az éterikus implantátumok gyors szétesése az Istennő tömeges ébredését eredményezte 2004-ben a bolygón. Ugyanakkor az archónoknak sikerült újraprogramozni az implantátumokat és az új verziójú éterikus implantátum programokat 2004. december 25-én aktiválták újra. Ez nagy hangsúlyt fektetett az éterikus síkra a Föld körül. Ez az éterikus nyomás zavarta a tektonikus lemezeket, és másnap elindította a hatalmas szumátrai földrengést és szökőárat. 2012. december 21 után az Ellenállásnak sikerült betörnie az archónok éterikus fő számítógépébe, de az adott programot az implantátumok vonatkozásában még nem sikerült feltörni. Reméljük, hogy ez megfog történni a következő néhány hónapban.

A folyamatok felgyorsultak, az Ellenállás kéri a lehető legtöbb embert, hogy csatlakozzon a heti meditációhoz. Ha a nem kívánatos negatív nem-fizikai entitásoktól szeretnéd védeni magad, ezzel az egyszerű módszerrel tudod védeni magad, amelyet már átadott az emberiségnek a Fehér Sárkány Társaság a spirituális csoportokon belül.

Képzelj el egy ragyogó fehér fény oszlopot, amit a Galaktikus Központi Napból lejön és körbeöleli a tested, majd tovább megy a Föld középpontjába. Illetve képzelj el egy tükröt a külső szélein fényoszloppal, ami körbeölel téged, és visszaver minden negativitást amit feléd küldenek. Visszaveri onnan, ahonnan jött és ezzel megsemmisíti azt. A Fény győzelme közel van!

Forrás: http://2012portal.blogspot.hu/  
Fordította: SandalPhon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.