2013. október 19., szombat

Egyre közelebb a célhoz

Ismét egy többek között saját írással érkeztem. Tegnap megnyílt a lehetőségablak (nagyobb valószínűség az Esemény bekövetkeztére) a holdfogyatkozással, amely felgyorsítja a nem fizikai entitások eltávolítását az éteri síkokon, ami egyben egy nagyon intenzív tisztítás is lehet. És már ma érdekesnek tűnő dolgok történtek a világban, amik persze nagy számban történnek mostanában egyébként is, de többnyire a színfalak mögött. Többek között mai hír egy új Olasz tömeges tüntetés valamint ismét történt egy kisebb magyar földrengés.

Fontosnak tartom megemlíteni a keddi Sheldan üzenetet is, amiben azt írta, hogy a globális lemondások végső feltételeit beszélik át jelenleg a Fény követőivel a sötét összeesküvés. Egyre több mostanában a tüntetés és az emberek fellázadása a jelenlegi rendszer ellen, ami nagyon jó jel. Ezeknek a híreknek legalább a 80%-át úgy gondolom, hogy teljesen elnyomják. Fokozatosan csökken az erejük. Az Esemény garantált, csak a pontos ideje nem. Minden látszólag húzódik, tolódik, de ez nem változtat azon, hogy bármelyik pillanatban megtörténhet. Tőlünk is függ, adjunk ennek az egésznek energiát és erőt.

Nyitott szemmel kell lennünk, ahogyan ébrednek fel az emberek. Figyelnünk a jeleket. A végsőkig húzza a sötét összeesküvés mi pedig szépen beérünk és egy pillanat alatt szerte oszlatjuk őket és megtörjük a globális hatalmukat. Nagy társadalmi változások előtt állunk ehhez kétség nem fér.

A Fény győzelme közel van, figyeljünk és vonzzuk be, sugározzuk ki ezt az érzést!

2 megjegyzés:

  1. MICHAEL SALLA PHD. JELENTÉS A FÖLDÖNKÍVÜLI FAJOK TEVÉKENYSÉGÉRŐL ÉS INDÍTTATÁSAIRÓL

    http://www.slideshare.net/exopolitika/michael-salla-ph-d-fldnkvliek-motivcii

    VálaszTörlés
  2. reptilián birodalom bukása

    http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/09/21/a_reptilian_birodalom_bukasa

    VálaszTörlés

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.