2013. október 8., kedd

Esemény lehetőségek

Irracionálisan a Cabal Illumináci frakciója az Egyesült Államokban egy részleges kormány leállást váltott ki abban a reményben, hogy felkészüljenek később a statáriumra. Mondanom sem kell, a tervük nem fog sikerülni, a tevékenységük csak jelentős hullámszerű tömeges ébredést eredményez helyette.

Érdekes lesz látni, hogy mi történik október 17-én, amikor az amerikai kormánynak elfogy a pénze, hogy kifizesse a számláit. Az október 18-i holdfogyatkozás a belépési pontja egy új lehetőségablaknak, egy nagyobb valószínűsége az Eseménynek, mint hogy elindul a nap pólus váltása még idén. Végül, tapasztalt tömeges ébredések várhatóak és zajlanak az Egyesült Államokban, ami kulcsfontosságú előfeltétele az Eseménynek. Az Ellenállási Mozgalom és a Pozitív Katonaság közlése szerint az Esemény még biztos nem indul el október 11 és október 13 között.

Szerkesztői megjegyzés: A(z) (első) lehetőségablak időtartama októbertől egészen decemberig terjed (három hónap), valamint a nap pólusváltása is december végéig várható. A(z) (első) lehetőségablakba október 18-án lépünk be. Így reméljük érdekes időszak következik hamarosan.

Forrás: http://2012portal.blogspot.hu/  
Fordította: SandalPhon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.