2013. november 1., péntek

A késleltetések vége

Cobra a napokban több kódolt üzenetet is közzétett a blogján. Valamint ma van a Plútó-Uránusz együttállás, amikor ismét hatalmas energiák vesznek minket körbe. Ne feledjük, már benne vagyunk a lehetőségablakban.

Sheldan friss üzenetéből is arra lehet következtetni, hogy hamarosan valamire lehet számítani már a fizikai síkunkon is remélhetőleg. Akár az UFO felfedéssel kapcsolatos, akár az új technológiákkal, vagy az USA csődbemenetelével, gondolom, de lehet, hogy még nagyobb dologról van szó. Erről nem tudni semmit igazán biztosra.

November 3-án lesz egy hibrid teljes napfogyatkozás. Ez a napfogyatkozás elkezdi gyógyítani azt a rendellenességet, ami akkor jött létre amikor az archónok Kongói inváziója volt 1996-ban. Kézzel fogható dolgok várhatóak a jövőhéttől. Idéznék a heti Sheldan üzenetből. Számos program elérte azt a pontot, ahol most véget kell vetni bármilyen késleltetés gondolatának is. A többit érdemes elolvasni.

Bízzunk a legjobbakban. A Fény teljes győzelme már itt van!

4 megjegyzés:

  1. Na erre kiváncsi vagyok ! 2011-ben valahol azt írta :Sheldan Nidle :ez lessz az utolsó kereskedelmi karácsony , mint tudjuk nem jött be ! És tartok töle ez is az lessz! Ezt azért írom mert arról van szó nincs tovább mi késlekedés. Nagyon szeretném ha a választások elött idöben megbukna világszerte a "sötétség vezérelte kormányok " mind valahány!!! És végre megszünne a felfedés és a NESARA -ról nem beszélve !!

    VálaszTörlés
  2. Nem vagyok hitetlen, de már tényleg jó lenne ha valóban, kézzelfoghatóan történne valami a földön, szeretem az életet, de több ember akivel beszéltem, azt mondta: tudod kinek a legjobb, annak aki már nem itt él ezen a "börtönbolygón". Jön a tél az emberek főleg a gyerekek fáznak, éheznek. Elkeserítő és fájdalmas ezt átélni nap mint nap! A fény legyen veletek.

    VálaszTörlés
  3. Ha nem hiszel, nem teremted meg asztrális dimenzióban a létrejöttét energiával, így nem hat a fizikai síkra, hogy MEGTÖRTÉNIK! Hidd már el és ne tartsd vissza a gondolataiddal! Készülj a változásra! Azért nem történt meg az esemény mert a rengeteg fel nem ébredt ember belehalt volna a fotonokba. Ezt nem engedhették meg, így létrehoztak egy nem-idő teret, ami hamarosan kinyílik.

    VálaszTörlés
  4. Igen fog történni valami én is érzem ,a megérzéseim eddig bejöttek ,de ezeket az égiek sugalták. Eljött az ideje annak ,hogy vége legyen ennek a sok negatív hatásnak az emberéség felébredjen végre és össze kell tartanunk , és kell a szeretet.
    Hiszem, most már csak jó jöhet és minden mocsok, ami itt ragadt rajtunk ,amit ránk raktak és ránk kényszerítettek és a sok hazugság, félelem amiben tartották az emberiséget évszázadok óta elpusztul. Szebb világra ébredünk !!!

    VálaszTörlés

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.