2013. november 10., vasárnap

A kompressziós áttörés látomása

Hogy jobban megértsd a kompressziós áttörést, közzé teszek most három jó intuitív elképzelést, amit találtam az interneten erről a jelenségről. Ezeknek a látomásoknak a szerzőit nem ismerem vagy szeretnének névtelenek maradni.
 
Az első látomás: A háló lekerül, véget ér, belép a fény. Az utolsó lépés, hogy a háló egyszerűen lekerül. Ha ez megtörtént, akkor az események gyorsan következnek ezután. Az EGY kinyújtja az összes energiáját, hogy elpusztítsa a hálót, és az események hirtelen bekövetkezzenek. A programok nem bújhatnak el, nincsenek portálok, nincsenek felszerelések, semmi. Elviszik őket, és a fényesség időjárási mintája kezdetét veszi.
 
A második látomás: Álmomban portálok voltak mindenhol a Földön, egymástól egyenlő távolságra, mint a golflabdák gödröcskéi, és mind egyszerre voltak bekapcsolva, és az egyik portálból egyfajta energia terjedt köralakba egyre jobban. És a portálok száma olyan volt, mint egy gyémánt csiszolt oldalai. 
 
A harmadik látomás: Éteri sík tiszta/Elő Esemény. Tudni szeretném,hogy ki más tapasztalta még ezt. A múlt héten volt egy éber látomásom, hogy az éteri sík teljesen megtisztul. Az egész éteri sík világított káprázatos arany/fehér fénnyel, és láttam örvényeket, mint egy hatalmas tornádó, ami mindenhol megnyílt. Ezek féreglyukak voltak, mint egy gravitációs vákuum, és az éteri sík minden sötét lénye millió számra bennük. Egy hatalmas érzésem volt, hogy ez történik mindenhol. Tágra nyílt a szemem, a rezgésem is pár oktávot emelkedett.

Jogi nyilatkozat: Vannak pletykák az interneten, hogy az Esemény akár november 11.-én megtörténhet (Fulford egy CIA forrása hamisan jelentette ki, hogy egy GridEx 2 gyakorlat történik ezen a napon), illetve november 13-14.-én (ha a GridEx 2 valóban megtörténik.) Az Ellenállás közölte, hogy az Esemény nem indul be az említett napokon, és a GridEx 2 nem fogja lekapcsolni az elektromos hálózatot.
 
A Fény végső győzelme már közel van. November 11.-én a Fény erők egy bizonyos működése elkezdődik, és lehet hogy hamarosan kézzel fogható eredményeket mutatnak fel. Szintén november 13.-án lesz egy heliocentrikus T-kvadrát a Jupiter, az Uránusz és a Plútó között. Ez az asztrológiai konfiguráció egy hatalmas feszültséget fog kiadni, amely érezhető lesz az egész Naprendszerben. Az is igaz, hogy nagy változások zajlanak a Pentagonban, ami hamarosan elkerülhetetlenül a pozitív katonai vezetés növekedéséhez fog vezetni. 
 
És végül, nagyon tetszett a hozzászólása David Wilcocknak Fulford blogján: "Tisztázzuk, egy "meglepetés" fog történni. Amire mi nem számítunk. Azt mondják, tartósan megfogja változtatni mindenki életét a nyugati világban. Putyin és a szövetség felemelkedése. Ez egy nagy, nagy, nagy dolog. Az új gazdasági rendszer már ki van dolgozva, és valuta átértékelés lesz. Annak ellenére, hogy a dollár kevesebbet ér, ha ez megtörténik, annak teljes pozitív hatása lesz."
 
Forrás: http://2012portal.blogspot.hu/  
Fordította: SandalPhon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.