2013. november 15., péntek

A közelgő események

Az alábbi szövegrészleteket Georgi Stankov-tól fordította Kelemen Csilla. Köszönjük.

A föld fényteste összekapcsolódott a megaportálon keresztül a legfelsőbb isteni energiáival. Évezredek óta, először ezen a bolygón. A legutolsó és nagyon úgy tűnik, hogy a végső portálnyitás november 22. és 23. között lesz. Természeti katasztrófák még történhetnek. Csak olyan helyen történnek már ezek, ahol még embereket kell hogy felébresszen a katasztrófa, ahol ez nagyon is szükséges! Ahol, akiknél ez nem szükséges, hogy kataklizma törje fel az egót, ott ilyen és azzal a személlyel nem történik. A lényeg, hogy a Föld energetikai rendszere most már össze van kötve olyan felsőbb energiákkal, aminek jövetelére évezredek óta vártak!

A Földet november 23. és 25. után fogják ténylegesen a fénybe emelni, hazahívni. A mágneses pólusváltás november 23. és 25. között történik majd meg.

Végül pedig Cobrától idéznék az AION portál aktiválás bejegyzésből. A portál aktiválás pillanatában a Galaktikus Központi Nap egy mini impulzus energiát fog küldeni a Napon keresztül és a hatágú csillag mandala bolygókon keresztül. Ez az energia impulzus hasonló lesz, ami az Eseményen fog történni, de ez az impulzus valószínűleg sokkal kevésbé lesz erős. Az impulzus harmonikus rezonancia hullámokat fog küldeni az egész Naprendszerbe és a Nap mágneses pólusának megfordulását válthatja ki.

Mindenki maga mérlegelje a dátumok és a források hitelességét.

3 megjegyzés:

  1. 23.-a után hól leszel?

    VálaszTörlés
  2. Javaslom, mindenki nézzen utána a keresőben, ki is ez a Georgi Stankov és olvasgasson bele néhány fordításba. (amennyiben a fordítások pontosak). Nekem személy szerint komolytalan, és nem hiteles. Beleolvastam több írásába is. Érdekesen fogalmaz. Magát piedesztára emeli, kihangsúlyozva azt, hogy ő mennyi mindenen már túljutott a felemelkedés során, és egyúttal indokolatlan meggyőződéssel ír le negatív történéseket, mi várható a jövőben; az olvasót elriasztva ezzel. A személy számomra inkább zavart, egoista, öntelt, arrogáns, félelemkeltő, mint tiszta, egyszerű, világos, objektív. Ezek után megkérdőjeleztem az összes tőle származó írást. Úgy gondolom, a jövőt nem egy ember fogja megjósolni, hanem mi alakítjuk, közösen, folyamatosan. Ezért a jövő minden pillanatban változik.

    VálaszTörlés
  3. Teljes mértékben egyetértek az előttem szólóval! Miután én is utánanéztem ennek az embernek,azt kell mondjam, hogy nekem egyáltalán nem hiteles, én nem érzem igaznak, amiket állít. Eleve nem is lehet eseményeket konkrét dátumokhoz kötni, mivel a jövő az emberek aktuális kollektív tudatszintjétől függ és aszerint alakul. Vagyis minden pillanatban változik, ezért értelmetlen dolog dátumokat mondani, mivel a jövő kiszámíthatatlan. A másik meglátásom, hogy miért kéne feltörni az egót? Nekem ez olyan erőszakosnak tűnik, mintha harcolni akarna ellene. Ami pedig pont erősíti azt, ami ELLEN harcol. A harmadik hogy ő honnan tudja ilyen biztosra, hogy katasztrófák lesznek? (ezek mind feltevések, csak az ő jövőképe, ami pedig jó biztató, nem?) De természetesen azt is megmondja, hogy a mágneses pólusváltás november 23. és 25. között történik meg! Pont abban a 3 napban!!! De csak akkor, nem máskor!!!
    Összegzésképpen úgy vélem, hogy nem várnunk kellene valamire, mondjuk egy eseményre, ami majd jobbá teszi az életünket, hanem mindenkinek saját magát kellene fejleszteni és erősíteni a fényt magában! Mert a változás mindig belül kezdődik!
    Szeretet mindenkinek!!! :)

    VálaszTörlés

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.