2013. december 4., szerda

Az ártatlanság visszatérése

Bevezető megjegyzés: Portál nyitások az Eseményig folyamatosan lesznek. Mindegyik plusz erőt ad az Esemény megtörténéséhez. Ettől függetlenül továbbra sem tudjuk, hogy mikor lesz csak azt hogy nagyon közel van. Tehát a portálok nem függvényei az Eseménynek hanem segítői.

Sandal megjegyzése: Ezek végülis csak az emberek összekovácsolásához valók. Hogy végre egységet alkossanak. És ne azt nézze mindenki, hogy ez miért van. Azt kell nézni, hogy együtt meditál mindenki, és így egy valamire fókuszál. Ez a vonzás törvénye.
 
Az AION portál nagyon sikeres aktivációja után, itt az ideje, hogy lépéseket tegyünk újra! Ezért találkozunk kisebb-nagyobb csoportokban, egyénileg, vagy párokban, a december 21.-i napforduló idején, hogy megtapasztaljuk az ártatlanság visszatérését. Sokunknak meg kell nyitni magunkat a legmélyebb szempontból a létnek, forrásnak, az ártatlan lélek, a tudatosságunk lehorgonyzásán túl a világok játékán keresztül próbál a cabal játszani velünk.

A belső tapasztalatunk segíteni fogja a planetáris felszabadulási tervet, így a lehető leghamarabb manifesztálódik. Meg tudjuk csinálni! Sok embert kell elérni, hogy elérjen a meditáció egy kritikus tömeget, akik végigcsinálják. Kérjük ez tedd ki weboldalakra és blogokra. Ha ismersz más médiumot, akkor küldd el nekik is. Létrehozhatsz egy helyi facebook csoportot is bárhol a világon. De készíthetsz egy videót is erről, amit felrakhatsz a youtube-ra.

December 21.-i napforduló pillanatában egy mini portál csúcspontja lesz, ami megnyitja az október-decemberi lehetőségek ablakának a végét. Ez a mini portál egy multidimenzionális ablak, ami az Aion portál felszíni energiáit horgonyozza le a felszínre és felkészít minket egy nagyon fontos portál aktiválásra, ami 2014 áprilisban fog megnyílni.

A mini portál december 17.-én fog megnyílni a teliholddal, a december 21.-i fordulópont az ártatlanság visszatérése aktiválással, és december 25.-én fog bezárulni.

A heliocentrikus táblázat az ártatlanság visszatéréséhez egy nagy hármast mutat, a Jupitert, a Szaturnuszt és a Chiront (együtt a Junoval), és a gyógyulás nagy kvadrátját a Vénuszt, a Vestát, a Merkúrt és a Junot. Ez azt jelenti,hogy ezidőben gyógyítható az összes feszültség a kollektív nőies alapelven belül, ez vezet vissza bennünket az ártatlanság visszatéréséhez.

Amikor felvesszük a kapcsolatot a saját ártatlan lelkünkkel, túl vagyunk a cabal manipulációin. Amikor eléri a meditáció a kritikus tömeget, akkor az emberek megtapasztalják az ártatlanságot és hogy nincs visszaút. Ez elhozza az archónok karma rendszerének a szétesését, a hiányt és a bűntudatot, és megnyitja a kollektív tudatosságunk csodálatos érkezését. Csodálatos valóság a bolygónk jövőbeli sorsa és a jövőnk evolúciós kimenetele a világegyetem összessége, amikor mindannyian eggyé válunk.

Régóta az archónok által programozva vagyunk és Atlantiszban megszüntették, hogy higgyünk a tündérmesékben és csak az általuk kitalált valóságban higgyünk, amit teremtettek számunkra. Nem kell többé az ő szabályaik szerint játszanunk. Itt az ideje felébrednünk, és egy olyan valóságot teremteni, amit mindenki megérdemel. Ha erős kapcsolatunk van a belső ártatlanságunkkal, akkor nem kell küzdenünk a túlélésünkért vagy követnünk a cabal bármely programozását. Ki tudunk lépni a játékból és a lét megnyilvánul mindenben amire szükséged van, a mágneses megnyilvánuláson keresztül kifejezi magát, mint egy lélek és követi az isteni küldetést amely segít abban, hogy hozzájáruljon a planetáris felszabaduláshoz.

A fő aktivációt Glastonburyben, az Egyesült Királyságban fogjuk létrehozni. Glastonbury egyik az Istennő legerősebb örvénye a bolygón, és tökéletes hely az ártatlanság visszatérésének a lehorgonyzásának aktiválásához. De egyedül, vagy csoportoson is meglehet csinálni bárhol a világon. 

Időpontok és időzónák helyszínek szerint ide kattintva nézhető meg.

Instrukciók:
1.Szenteld a december 21.-et, hogy fel vedd a kapcsolatot a belső ártatlanságoddal. Olvassa el egy tündérmesét. Játssz a gyermekeddel. Nézz meg a napfelkeltét. Szagold a virágokat. Mosolyogj.
2.Néhány perccel a napforduló előtt helyezd magad kényelembe, csukd be a szemed, és pihenj, figyelj a levegővételre.
3.Minden egyes alkalommal, amikor kilélegzel, sugározd a belső ártatlanságod keresztül a szívcsakrádon, folytasd ezt 5-30 másodperc között.
 
Forrás: http://2012portal.blogspot.hu/  
Fordította: SandalPhon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.