2013. december 15., vasárnap

Esemény fejlemények és petíció

Eddig több mint 12.000 (korábbi adat) ember voksolt a szavazásunkon, és több mint 88%-a (korábbi adat) azt támogatja, hogy induljon be az Esemény a lehető leghamarabb. Ezt a szavazást a kínaiak körében más módon folytattuk, mivel a Portal 2012 weboldal (Cobra oldala) Kínában blokkolva van, és a kínai lakosság nem tud közvetlenül itt szavazni. Kínában további 388 ember szavazott, ebből 339 (87%) most szeretné megtapasztalni az Eseményt. 

Volt néhány őrült ember, akik megpróbálták eltéríteni a szavazási folyamatot (az Ellenállás tudja, hogy kik ők), de a legtöbb szavazat érvényes és valós, és képviseli a bolygó felszínén élő felébredt lakosság egy fontos részét. Az Ellenállási Mozgalom megvárta, amíg a szavazók száma eléri a 12.000 embert, majd értékelte a helyzetet. A 12.000 ember egy bizonyos kritikus tömeget képvisel a felébredt lakosság körében, és egyértelmű, hogy túlnyomó többségük kifejezte szabad akaratát, és támogatja azt a lépést, melyet hamarosan meg kell tenni. Ez egy erőteljes exopolitikai nyilatkozat, amit komolyan kell venni.

A szabad akarat rendkívül fontos. A szabad akarat szikrája mindannyiunkban az isteni szikra, mely tulajdonképpen közvetlen kapcsolatunk az Eggyel, a Forrással, a Teremtővel. A Forrás nem egy energia vagy egy személy rajtunk kívül, hanem mindnyájunk legmélyebb aspektusa, és valójában az isteni szikra bennünk az, ami megtette szavazatát. Az Esemény akkor fog megtörténni, amikor minden isteni szempontja, mi itt a felszínen, az Ellenállás a felszín alatt, és a pozitív Földönkívüli fajok a felszín felett szinkronizált módon összehangolódtak, hogy kiváltsák a Galaktikus Központi Nap impulzusát. Kollektívan van beleszólásunk ebbe a folyamatba, bár nem mi vagyunk benne az egyetlen érintett résztvevők.
 
Figyelembe véve a jelenlegi fejleményeket, az Ellenállási Mozgalom és a pozitív Földönkívüli Fény fajok teljes összhangban az Egy forrás akaratával úgy döntött, hogy nem várja meg a nemfizikai sík teljes megtisztítását, hogy kiváltsák az Eseményt. Ez lehetővé fogja tenni az éteri implantátumok könnyebb szétesését, amint ezek az implantátumok szembenéznek a változások fizikai bizonyítékaival, hatékonyan fel fog oldódni az összes beültetett elmeprogram és a megmaradt éteri mátrix. Bizonyos kockázatokat fel fognak vállalni a Fény erők, hogy felgyorsítsák az Eseményt, de ez azt is jelenti, hogy az átmenet nem lesz olyan sima, mint azt eredetileg remélték. Hogy az Esemény valójában mikor történik meg, még nem ismert, mivel az új terv még nem teljesen végleges.
 

Az Ellenállási Mozgalom kifejezte aggodalmát a felébredt emberi populáció vezető tagjai közötti együttműködés hiánya miatt, ami sokkal nehezebbé teheti az egész átalakulási folyamatot az emberiség számára. Másrészt megértik, hogy az együttműködés nem könnyű, amikor az igazi lelki iránymutatás egyértelműen hiányzik a bolygó felszínén. Ezért úgy döntöttek, hogy kapcsolatot kezdeményeznek az Esemény után a lakosság felébredt azon tagjaival, akik erre nyitottak lesznek, és felajánlják számukra a lelki útmutatást. Az Esemény utáni első fázisban az Ellenállás nem foglalkozik közvetlenül az emberek tömegeivel, hanem instrukciókat fognak adni az emberi népesség felébredt részének, hogyan kell kezelni a bolygószintű helyzetet, és az emberek nagy tömegeit. Így egy partnerség jön létre, amely kölcsönös bizalomra és megértésre épül. 

A mélyebb megértés elősegítése érdekében, hogy mi az Esemény, és hogy elmagyarázzam a jelenlegi planetáris helyzet hátterét, egy interjút készített velem Alfred Labremont Webre az Exopolitika TV-ben. Annak ellenére, hogy elértünk egy 12.000 fős kritikus tömeget, nagyon fontos, hogy december 21-ig lehet szavazni, amikor a voksolás lezárul. Van erő a számokban, és minél több ember szavaz, annál inkább képes a kollektív szabad akarat hozzájárulni a helyzethez. 

Az RM2m speciális csoport további támogatást kért tőlünk. Bár a felébredt lakosság jelentős része kifejezte akaratát, de az Esemény tervének további értékelése érdekében a bolygó felszíni lakosságának jobban részt kell vennie. Ezért kérnek néhány önkéntest, hogy folytassanak utcai felméréseket a saját országukban ebben a kérdésben. Szükségünk van legalább három független felmérésre (lehetőleg három különböző kontinensen), legalább 200 (lehetőleg 1000) ember szavazatával, egy kicsit más módon, hogy jobban megértsük az általános felszíni népesség szempontjait.

Arra kérjük az önkénteseket, hogy lépjenek velünk kapcsolatba a cobraresistance@gmail.com címen, és további utasításokat fognak kapni, hogyan végezzék a felmérést. Az eredmények és az Ellenállás általi értékelésük ebben a blogban (Cobra oldalán) fognak megjelenni.

Továbbá az RM2m speciális csoport megkért, hogy hozzunk létre egy petíciót, amely segíti a cselekvést az Eseményre, hogy mielőbb megtörténhessen. A Fény erőknek szükségük van 144.000 aláírásra, mint a kollektív szabad akarat kifejeződésére, hogy megadja számukra a zöld fényt tervük következő fázisának végrehajtásához. A petíció itt írható alá. (A blogon jobb oldalt az ajánlott weboldalak menüben is elérhető a link, amíg tart a szavazás.) A Fény erők azt kérték, hogy ezt a linket több módon terjesszük, hogy minél több aláírás összegyűlhessen a lehető leghamarabb. Az RM2m speciális csoport további frissítést fog adni a helyzetről, amikor szükséges. 

Győzelem és felszabadítás most!

1 megjegyzés:

  1. http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fissuu.com%2Ftempohirek%2Fdocs%2Fcsatl&h=NAQEpcySR

    VálaszTörlés

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.