2013. december 10., kedd

Drasztikus változások zajlanak

Drasztikus változások zajlanak a színfalak mögött. Folytatódik a csata az új pénzügyi rendszer irányításáért, amelyet most teljes sebességgel hoznak létre. A Keleti Szövetség most építi ki az új pénzügyi rendszert, hogy támogassa az Eseményt. Másrészről, a jezsuiták sok ügynököt beszivárogtattak a Keleti Szövetségen belül, hogy eltérítsék a folyamatot, abban a reményben, hogy egy Globális Központi Pénzügyi Rendszert hozzanak létre, miután a dollár összeomlik, mint a világ tartalék valutája és az Illumináci frakció eltávolítása. Szórakoztató ötletek, beleértve a Bitcoint, mint új központosított rendszert.

A jezsuiták abban reménykednek, hogy valahogy túlélik érintetlenül az Eseményt, azáltal, hogy a manipulátor mester Ferenc pápa barátságos arcát mutatják, mint az ő front emberük és így magukat jó fiúknak állítják be ezzel. A további céljuk az új központosított rendszer, ezért a jezsuiták már csendben összeálltak a Rothschildokkal az ő erőfeszítéseikért. A Rothschildok bármit is csinálnak, csendesek és láthatatlanok is lehetnek amennyire lehetséges, abban a reményben, hogy az emberek nem fognak emlékeznek rájuk, amikor az Esemény eljön. Megpróbálják bemutatnak az embereknek magukat úgy, mint akik művészet gyűjtők, szeretik a jó borokat, és van egy-két beruházásuk mellesleg.

Közben a világ készül a pénzügyi újraindításra. Tény, hogy a dollár el fogja veszíteni a világ tartalék valuta státuszát, és hogy új pénzügyi rendszer jön, ez egyre köztudottabb, habár a Cabal értelmezése, mint fontos forrás, nem mindig helyes. A jelenlegi pénzügyi rendszer összeomlása elkerülhetetlen, miután az Ellenállás eltávolította a legtöbb fizikai aranyat a Cabaltól 2012 elején. Ez az arany jegyzi az pénzügyi rendszert, és azután, hogy elkerült, egy visszaszámláló óra indult el ami a teljes rendszer összeomlását váltja ki, és annak összeomlása hamarosan várható. Vannak, akik 2015-re várják, hogy ez megtörténjen. Más emberek előbbre teszik.

De nem hozhatok nyilvánosságra még dolgokat erről az idővonalról ezekre az eseményekre. Az egyetlen dolog amit mondhatok, hogy a teljes összeomlás pillanatában jelenlegi pénzügyi rendszer az Esemény utolsó lehetséges pillanatában is előfordulhat mindentől függetlenül.

Volt néhány drasztikus fejlemény az Eseményre való tekintettel az elmúlt hétvégén. Az Ellenállás speciális munkacsoportja, RM2m kódnéven, 45 percen belül voltak, hogy kiváltsák az Eseményt szombaton, miután az arkhónok (fizikai és nemfizikai) egy kicsit túl messzire mentek néhány tettükkel. A arkhónok meghátráltak az utolsó pillanatban, hogy megakadályozzák az Esemény aktiválását és arra kényszerültek, hogy tárgyaljanak a saját biztonságukért és a túlélésükért. A túlélésük érdekében egy kicsit hosszabban, kénytelenek voltak bontani Doom33-at, a tervüket a megtorlásra (megakadályozására), amikor az Esemény megtörténik. Kénytelenek voltak lemondani a teljes védelmet a Cabal felső szintjén, akik eddig képesek voltak támogatni a fizikai arkhónokat. Mivel a fizikai arkhónok most inkább a saját biztonságukkal foglalkoznak, mint a Cabal biztonságával, a Cabal lehet, hogy kitalál valami negatív dolgot, fura dolgok kezdenek történik velük. A régi rend azért dolgozott a javukra évezredek óta, hogy súlyos zavarokat okozzanak.

Az Ellenállásnak jelentős számú ügynöke van a bolygó felszínén, akik különböző dolgokat csinálnak. A arkhónok nem kezelik könnyen ezeket a változtatásokat. Egy meg nem erősített forrás azt állította, hogy az Orsini család egyik magas rangú tagja öngyilkos lett a lakásában (Rómában) szombaton, míg a Farnese komolyan fontolgatja a megadásukat. Szintén a Keleti Szövetség állítólag egy kereskedelmi támadást tett a Banca Monte dei Paschi di Siena a jezsuita pénzügyi machinációk ellen. Ez a bank az egyik legjelentősebb bank a jelenlegi jezsuita-vezérelt bankrendszerben. Tulajdonosa a Chigi család, a fő fekete nemesi család Sienából.

Ami a legfontosabb, a RM2m speciális munkacsoport javaslatot tett egy tervre, amely kiváltja az Esemény mielőtt a nemfizikai síkok teljesen törlődnek. Úgy érzik, hogy ez a várakozás egyszerűen túl hosszú ahhoz, hogy elviselhető legyen, és hogy bizonyos kockázatokat kell vállalni. Ők most összehangolják tervet a nem földi Fény erőkkel. Ahhoz azonban, hogy ez a terv sikeres legyen, szükség van az együttműködésre.

Az Esemény elindítása előtt a nemfizikai sík tisztítása okozhat gondokat, ami további emberi életeket követelhet, mint például néhány ember rosszul lesz, nem tudja kezelni az Eseményt, és erőszakhoz folyamodik. A Cabal nem olyan nagy probléma, mert akkor vagy letartóztatják, vagy elindul a Csillagpor hadművelet az első néhány órában, sőt sok kárt mostmár nem is tehetnek, hogy a Doom33 terv veszélybe került. A Illumináci frakció most sietve dolgozza ki a saját megtorlási tervét, miután elvesztették az arkhónok támogatását a Doom33-al, de ez a terv jóval kisebb veszélyt jelent, mint a korábbi Doom33. Hozzá kell tennem, hogy minden jezsuita és Illumináci ügynök, akik már beépültek a különböző milíciákba az elmúlt néhány évtizedben Csillagporozva vannak illetve lesznek azon nyomban, ha az megpróbál valamit csinálni.

A probléma a hazugság a lakosság körében. Vannak, akiknél lehet előfordulhat erőszakosság a saját otthonukban és családjaik körében, régi sérelmek kerülhetnek hirtelen a felszínre, ami kiválthatja ezeket. Továbbá, erőszakos utcai bandák is alakulhatnak a kezdeti órákban és talán még napokkal az Esemény után is néhány távolabbi területen bűnüldözés jelenléte a nem megfelelő törvény végrehajtás nélkül. Szóval azt javaslom mindenkinek, hogy kerülje az erőszakos összecsapásokat az első órákban és napokban az Esemény után, helyzettől függetlenül.

A RM2m speciális munkacsoportot megkért minket, hogy kérdezzük meg egy szavazáson, hogy mi a véleménye a felszíni lakosságnak a tervükről. A közvélemény-kutatás eredménye nem befolyásolja az akcióikat, de nekik felbecsülhetetlen értékű visszajelzést ad, hogy képes alkalmazkodni a tervhez a lakosság.

Az első lehetőség az, hogy az Esemény kiváltása a lehető leghamarabb legyen, de ez jelenthet távoli, potenciálisan súlyos kockázatot az életre/testi biztonságra nézve az emberre vagy a szeretteikre egyaránt.

A második lehetőség az, hogy kivárni a legbiztonságosabb pillanatot, amikor az Esemény előfordulhat, akkor is, ha ez azt jelenti, hogy lényegesen hosszabb a várakozás. Lehet szavazni a jobb felső sarkában a blognak, és remélem, hogy sok más blog és weboldalak segítségével terjesztik ezt.  

A RM2m speciális munkacsoport több frissítést fog adni a közeljövőben a helyzet kibontakozásáról.

Forrás: http://2012portal.blogspot.hu/  
Fordította: SandalPhon 

1 megjegyzés:

  1. Szavazatommal segíteni kívánom a változást!
    Az esemény lehető leghamarabb történjen már meg.
    Szeretettel

    VálaszTörlés

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.