2014. április 16., szerda

Cobra interjú részletek (2014.04.09)

Ismét fordítottam Cobrától néhány információt, melyek egy interjú keretében hangzottak el. Nem szó szerint mindenhol és csak részletek kerültek fordításra. Nem tartalmaz új információkat nagyon, de azért érdemes átolvasni az egészet.

Ez a jelenlegi lehetőségablak, amiben vagyunk (a tavaszi napéjegyenlőség óta egészen május 17-ig) hatalmas lehetőségek tárháza. Sok minden történhet ez idő alatt. Nehéz meghatározni az áttörés pillanatát, mert sok tényezője van. Nagyon közel vagyunk, de ne feledjük, hogy a szabad akarat univerzumában élünk. Nagyon is lehetséges, hogy ebben a lehetőségablakban meg fog történni az Esemény, de nem lehet biztosra mondani.

Az elmúlt két évtized legfeszültebb, legérzékenyebb pillanata, időszaka előtt állunk, amikor is nagyszerű lehetőségek adódhatnak és megváltozhat az egész társadalom pozitív irányba. Május 17-ig sok minden megtörténhet. Itt az idő, hogy megváltoztassuk a sorsunkat. Erős változások hatnak a testünkre és elménkre mostanában, a felemelkedés mellékhatásaként.

A Forrás nem hozta létre a sötétséget. Nem értelmes része a fejlődésnek. A sötétség nem szükséges ahhoz, hogy tudjuk mi a fény. A szabad akarat útján alakult ki a sötétség. Nincs köze a Forráshoz. Itt talán most páran nem értenek egyet ezzel, köztük talán én sem részben.

Az Ukrajna és a Krím-félsziget felett megjelenő hajó földönkívüli hajó volt valóban. Az összeesküvésnek nincs többé fejlett UFO technológiája. Az összeesküvésre az első nyomás az ingyen energia közzététele, a második az UFO hírek leleplezése. Sokkal izgalmasabb lesz amikor látjuk, hogy a dolgok már ténylegesen történnek a világban. Ezek lesznek a bejelentések. Ez már valójában történik. Látod, hogy megy az előrelépés, de még nem vagyunk ott. A vegyi permetezés ingatag, csak az Esemény után lesz drasztikus a változás. A Blue Beam projekt nincs többé, mert törölve lett a bolygó felszínéről.

1 megjegyzés:

  1. Feltettem ide egy gyorsfordítást, használd alapanyagnak. Én is szívesen venném a pontosítást benne - nem értek a csillagászathoz.
    http://katay18.blogspot.hu/2014/04/isis-portal-aktivalas-aprilis-21-en.html

    VálaszTörlés

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.