2015. augusztus 12., szerda

Szublunáris helyzetjelentés

A szublunáris műveletek folytatódnak. A műholdakon lévő plazma generátorok és plazma strangelet bombák nagy része működésképtelenné vált, beleértve azokat is, amelyek a 13 darab NROL-39 úgynevezett polip-műholdon vannak.

Valami valóban elérhetetlen. A szublunáris műveletek hatékonyan meglazították a felszíni lakosság fölött a Mátrix kontrollt, egészen addig a pontig, hogy a fősodratú és az alternatív médiákban is információk jelentek meg fejlett űrhajó-meghajtási rendszerek terveiről és egyebekről.

Az, hogy ezek az információk napvilágot láttak, még jobban megerősítette a pozitív jövőbeli idővonalat az emberiség számára és egy lépéssel közelebb hozott minket a csillagokhoz. Fényes jövő áll előttünk. A szublunáris műveletek most már közelebb fognak terjeszkedni a bolygó felszínéhez az ionoszférán és a sztratoszférán keresztül. Először a skaláris időjárás módosító programokat és az ionoszférában lévő hevítő berendezések elmekontroll programjait fogják megzavarni. Majd átterjednek a sztratoszférába és működésképtelenné teszik a rádiószondák belsejében lévő plazma generátorokat és plazma strangelet bombákat.

Egy facebook csoport tagunk által írt üzenetet is idéznék:


,,Üzenet a Fény Föderációjàtól! Drága Fényhordozók! Mi az Intergalaktikus Fény Föderációnál az igazság védelmezői vagyunk és fenntartjuk az egyensúlyt a galaxisban. Ahogy a Galaxisotok keresztezi az Eseményhorizontot, sokkal magasabb frekvenciát hordozó hullámok fognak Titeket bombázni. Át fogja alakítani a DNS-eteket, a tudatosságotokat és az élet minden aspektusát a Földön. Különböző intergalaktikus csoportok asszisztálnak és dolgoznak ezen az átmeneten. Ahogy engeded ezeket a szavakat áthatolni elméden, úgy, ahogy a frekvenciákat is, amiket hordoznak, elkezded az életet egy más perspektívából látni. Csatornázta: Etienne Charland"

Érdekes cikk lehet még az alábbi is a jelenlegi változásokkal kapcsolatban, persze az időpontokra nem szabad alapozni soha, mivel nem függvénye a dolgoknak, a szabad akarat viszont annál inkább.

,,Jelenleg egy folyamatos haranggörbét tapasztalunk a gamma fény rezgésében, amely növekszik, amint elmozdulunk a fotonöv legintenzívebb része felé, így látni fogjuk, ha tisztában kell lennetek ennek  a hatásával a testre, az elmére és az érzésekre a következő hónapokban! Ismert, hogy a gamma fény képes bármilyen egyed DNS-ét azonnal átalakítani annak magasabb formájába. Ti most szó szerint gyorsan átalakulhattok a ti lehető legmagasabb formátokba! Fontos, hogy hagyjatok mindent eltávolodni, ami ebből a szempontból nem szolgálja a lelketeket és nem nyitja meg az univerzum végtelen lehetőségeit. A legtöbben már érzitek a rezgések erős növekedését a testben. Sokan közületek észrevettétek, hogy  elsodródtok az új helyetekről, elveszítitek a kapcsolatokat és az anyagi dolgokat. Néha teljesen kívül vagytok mindenen, egyedül, akár elveszve."

Az Áttörés közel van!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

🖊 Csak Google fiókkal bejelentkezve lehet hozzászólást írni.
🖊 Csak jóváhagyás után kerülhet közzé a hozzászólás.